sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Leivontaa ja synttäreitä

Ooho, on vähä aikaa siitä, ku viimeks päivittäny plokin :S

Muttamutta.. Oltiin eilen mun kummitytön 1-vuotis synttäreillä. On se neito jo aika iso. Ostin sille synttärilahjaks sulosen pehmokoiran, kokoa sillä on 46 cm. Samalla vietiin joululahjat kummitytölle ja sen isosiskolle.. Äispä teki molemmille neitosille Tilda-siivet. Annille meni siipien lisäksi värikynät - saa piirellä tapetit täytee kuvia, niinko kummitätinsäkin pienenä *wirnn*. Isosiskolle ostin pari viikkoo sitte Tampereelta Koskarin Seppälästä Hello Kitty saippuan ja taikapyyhkeen - se, ku tykkää jokseenki tosta Hello Kittystä.


Tossa äsken sain viimeset leipomukset valmiiks. Riisifetatorttutaikinahärpätyksiä. Yks torttutaikina-levy kolmeen osaan ja sisälle riisifeta sekotusta ja "läppä" kiinni. Onnistu iha hyvi, yhtä pellillistä ottamatta huomioon. Tein uunin vieressä niitä härpätyspasteijoita, kuulin ku joku "räjähti" uunissa. Katoin sinne uunii ja samalla tuli spontaanisti "OU SHIITT!!" äippä oli pirtissä jälleenkerranniinkoainaeihäseuuttaoo eli siis kutomassa ja vastas "se tarkoittaa sitä, että ne palo.." Jyeps, ne vähä kyrvähti.. Se on selvästi joku traditio leipomisessa. Leivotaa sit pullia, muffineja, sämpylöitä ym. AINA yks pellilline kyrvähtää..no ei voi mitää..

Huomasin kans yhen jutun. Jokaisessa pellillisellä oli yks sellane Harry Potterin irvileuka-kirja.

Riisifeta-seo
ksen loppumisen jälkee tein lopuista torttutaikina-levyistä pieniä nyyttejä..tai no..ne oli ainaki enne uunia sellasia..uunista tulon jälkee ei voi sanoo samaa. Muutama nyytti oli pitäny ittensä kasassa, mut ei läheskää kaikki..

Ei kommentteja: