torstai 25. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua!

Muutama kuukausi sitte yks kaveri pyysi, et tekisin myös sille jonkilaise töherryksen, päätin että teen sen sille joululahjaksi. Aikasempaa en voinu tätä laittaa blogii, koska olis nähny sen täältä ja halus pitää ittensä jännityksessä 24.12.08 asti. Eilen aamulla oli sitte tullu viesti kännyyn ja isot kiitokset, lahja siis oli mieleinen ja selvästi kelpasi :'> Nalle Puhista ku ite tykkään halusin tehä Ihaan, jota en oo pitkää aikaa edes piirtäny.. Puolen hehtaarin metsän asukkaista viimeisin piirustus on Nasu.

Tuohon puolen kilsan päässä asuvalle kaverilleni, Katille, laitoin lahjaks sen lemppari suklaata, AfterEightiä ja tein ite lahjakortin.
"Tämä lahjakortti oikeuttaa tulemaan meille yhteen leffailtaan. Tarjoan sipsit/popparit/karkit, tuo sä juomat :P

Tämä ei mene vanhaksi, ennenku se on käytetty, luonnollisesti.."

Myös tämä lahja oli kuulemma hyvä :>

Poikaystävälleni lahjan keksimine oli vähä vaikeempaa. Mitä hommata 20-vuotiaalle? KäsityöÄitin tyttå ku oon, nii päätin tehä ite kaulahuivin ja pyysin äippää tekee tumput. Huivin kanssa meinas tulla kiire, mutta hyvin ehti silti pakettiin ;> Loppu vaiheessa alko tekosyyt loppua jo, ku poikaystävä kyseli mitä oon tehny tai mitä just tein - no enhän mä voinu sille sanoo, et tein kaulahuivia sille joululahjaks!! "No tuota..telkkua täs oon kattellu, tein läksyt..ja ööö.. *hirvee miettimine, mitä oisin tehny, ku kaulahuivia neuloin*.. kävin ulkona."


Pituutta sille tuli jotakuinki 160 cm, siinä käytin samaa lankaa, ku äipän tekemissä tumpuissa. Kaulahuivistaki tuli ihme kyllä hyvä, sillä oon viimeks neulonu seiskaluokalla itelleni kaulahuvia - jonka äippä loppujen lopuks teki loppuun.. Sitä ennemmi ala-asteella aloin tekee tumppuja, ne piti tulla mulle, mut käsiala oli "jokseenki isoo", joten tumput meni iskälle. Niitä tumppuja väsäsin 3 vuotta..alotin nelosluokan alussa ja sain kutosella valmiiks..(jooniissämenivähäaikaa)

Lisäks pakettii hommasin Fazerin sinistä suklaata, suklaa Axen ja punasen pikku raktorin. Raktorin ettimisessä alko jo tuskastuu, ku ei mistää, ei kertakaikkiaan mistää löytyny PUNASTA raktoria.. Löyty mustaa, musta-valkosta, vihreetä, keltasta, mut ei sitä punasta. Ja punane on kuulemma paras väri raktoreissa. Laitoin nimittäi pikkuveljen kysyy asiaa poikaystävältä yhen kerra lätkäreeneis ;>

Ei kommentteja: