keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Koulu on pahasta - ainaki hypärit!!

Mulla sekä kaverillani - jonka oon tuntenu lähes koko ikäni, toisinsanoen mun bestis, Helsu :D - oli tänää toinen tunti hypäri. Istuttii käytävällä ja halusin vaa piirtää jotai. Helsu kysy, et tarvinko paperia, totesin et joo, tarvin. Otti äikän kirjansa ja sano, et täällä on yks paperi, löysi sen, mut se papru ei suostunu tippuu sieltä kirjan välistä, ei sitten millää. Sanoin, et sillä paperilla on varmaanki jotai traumoja ja Helsu siihe; ei, vaa se ei halunnu tippua suoraa lattialla kirjan välistä.

Ku sain sen paprun aloin miettii, et mitä sitä sitten piirtäis. Kattelin ympärille vähä aikaa ja huomasin Helsun penaalissa roikkuvan fisu -avaimenperän. Kynä kätee ja eikun menoks kopioimaa tätä fisua paprulle :> Huomasin, et siinä ruodon kyljessä lukee jotai, Helsu sano samantie, että China. Katoin tarkemmin ja siinä oli NAWIAT, ihmettelin aikani siinä, että mikä ihmeen nawiat, ennenku tajusin, et se oli Taiwan. Kirjaimet oli painettu ehkä vähä vääri siihe :D

Sillä samalla hypärillä, ku sain ton fisun tehtyä kysyin, et mitäs sitte piirtäis. Vastaus tuli; piirrä sammakko! No en mä sammakkoo osaa piirtää! Tein sitte muutamia koevedoksia toiselle paprulle, jotka on tällä hetkellä sensuroituna muilta :'D Sain mä silti jonkilaisen sammakon väsättyä.
Tää jäi vähä keske hypärillä, ku alko ruokailu, joten loppusilaus jäi yhteiskuntaopin tunnin alkuun. Piti tehdä tähän sudenkorento lisäks vieree surisee, mut tuli tenkkapåå, joten se jäi sitte siihe. Joten tähänkin tuli kärpäne, niinku ekassaki kuvassa :D

Vikalla tunnilla eli ruottin tunnilla meillä oli sijainen. Vakituine ope kuulemma kovin kipeenä - ollu jo pitemmän aikaa, nimittäin toista viikkoo pois - pitäs tulla jo takas kouluu maanantaiks, mut sen näkee sitte :S Aattelin, et ny mä sen sudenkorennon teen nopeeta, ku en siihe sammakkoo sitä tehny mukaa.


Ongelmana oli, etten muistanu kuinka monta siipee sudenkorennolla on, tai onko sillä verkkosilmiä. Päätin, et sillä on ny neljä siipee ja ne verkkosilmät.

En sitten tiä, onko sillä ne silmät minkälaiset, mut neljä siipee sillä ainaki on :'D

Ei kommentteja: